ארז ברוכי | טל' 050-6379010 | דוא"ל: brerez1@gmail.com
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
דירה בכיכר המדינה תל אביב
שטח: 130 מ"ר
 
 
קבלן: ש.ל.ג. בניה נגרות: דוד הנגר. ריצוף וכלים סניטריים: מודי. פרקט: דקו פלוס. 
מטבח: רגבה. אלומיניום: י.ח.ד אלומיניום. צילום: ארז ברוכי.

 

 

 

 
דירה באלתרמן תל אביב
שטח: 90 מ"ר 
 
קבלן: סהר פרויקטים מטבח: רגבה. ריצוף וכלים סניטריים: אלוני. תאורה: מחסני תאורה

 צילום: ליאור טייטלר

 

 

בית בגבעת הדגן באפרת
שטח: 185 מ"ר
 
 
 כלים סניטריים: עוז קרמיקה.  פרקט: דקו פלוס. מטבח: המטבח. 
תאורה: מחסני תאורה. צילום: בניה בן דוד.

 

 

 

פנטהאוס בפנקס תל אביב
שטח: 170 מ"ר
 
 
הדירה מתפרשת על קומה אחת וכוללת מרפסת צרה לאורכה וכן גג גדול כשטחה של הדירה.
נתבקשתי לתכנן חלל מגורים פתוח עם מטבח גדול ופינת אוכל לסעודות רבות משתתפים.
המטבח כולל מערכת כפולה של כיורים ותנורים ןמשופע בארונות וכן אי מרשים הכולל אזור עבודה ודלפק אכילה. הסלון מוגדר ע"י ספה ארוכה סביב יחידת TV וכן פינת קריאה על ספת רביצה עם ספריה רחבה.
עבור ההורים תכננתי יחידה מפנקת, הכוללת חדר שינה, חדר רחצה המופרד במחיצות זכוכית וחדר ארונות פתוח, 
הצבעים והחומרים שבחרנו לדירה משקפים את סגנונם של הדיירים שביקשו חלל מודרני, נקי ואם זאת חם, נעים ומשפחתי. שילבנו ריצוף באפור בטון ורצפת פקרט אלון בגוון קפה עם נגרות באפור כהה, עץ אלון ונגיעות זהב מוברש.
קבלן: בזלת מזר בע"מ. כלים סניטריים: נגב קרמיקה. נגרות: דוד הנגר. פרקט: דקו פלוס. 
מטבח: זיו. תאורה: קמחי תאורה. אלומיניום: י.ח.ד אלומיניום. צילום: אורי אקרמן.

 

 

 

 
דירה בביצרון תל אביב
שטח: 105 מ"ר 
 
​הדירה, בשכונת ביצרון בתל אביב, ממוקמת בקומה ראשונה וכוללת מפלס כניסה עם סלון, פינת אוכל, מטבח, יחידת הורים, חדר שינה וחדר רחצה. וקומת גג הכוללת חדר שינה נוסף וחדר רחצה עם מרפסת גג רחבה ומקורה.
בעלי הבית חובבי וינטאג' ובעלי הבנה וטעם טוב קנו ואספו רהיטים בשווקי פשפשים, דירות ישנות ומציאות בלוח יד שניה. ויחד יצרנו דירה המשקפת את השאיפות והצרכים של הדיירים עם הסגנון המיוחד שלהם.
בהמלך הבניה נדרשנו להריסה של קירות תומכים ולכן חוזק המבנה בקורות ברזל. אנחנו בחרנו להדגיש אותם ולהפוך את הקונסטרוקציה לאלמנט עיצובי מרשים.
לריצוף ולחיפויי הקירות נבחרו צבעי בטון ולבן נטרליים על מנת לא להתחרות בצבעונייות של הריהוט.
בחדר השינה של ההורים תכננו חלל ארוהות פתוח לחדר על מנת להבטיח אור ואויר לחדר השינה וכן תכננו חדר רחצה עם קירות זכוכית.
 

 

קבלן: דני גטניו מטבח: מטבחי זיו. ריצוף וכלים סניטריים: פישל קרמיקה פרקט: דקו פלוס.

מדרגות: קו נבון . צילום:  גדעון לוין.

 

 

דירה ברכה פולד תל אביב
שטח: 65 מ"ר
 
 
דירה מפוצלת אוחדה מחדש.
זוג הלקוחות ביקשו לאחד דירה מפוצלת מחדש לצורך השקעה. במהלך העבודה החליטו הלקוחות לעבור לגור בדירה .
תכנון הדירה כלל בתוכו שינויי בינוי בהם יצירת חלל פתוח לסלון, מטבח ופינת אוכל, החזרת המרפסת ליעודה המקורי, חדר שינה עם חדר רחצה צמוד ופינת עבודה, חדר לילד וחדר אמבטיה ושרותי אורחים.
הדגש היה על תכנון פרקטי ואסתטי של כל האזורים בדירה,תוך ניצול מקסימאלי של שטח הדירה.
בהמשך, תוכנן ריהוט הנגרות בדירה הכולל מטבח ושאר פרטי נגרות, בחירת חומרי גמרים, פיקוח על עבודות הקבלן.
 
כלים סניטריים: נגב קרמיקה. נגרות: דוד הנגר. תאורה: קמחי תאורה.
מטבח: פשטות מטבחים. אלומיניום: י.ח.ד אלומיניום. צילום: גדי אוהד.

 

 

 

 
דירה בצייטלין תל אביב
שטח: 90 מ"ר 
 
​הדירה, בת 4 חדרים, ממוקמת בבנין שהוא חלק מבניני שכונת קרית מאיר שהוקמו בשנים 1934-6 בסגנון הבינלאומי והוכרזו כמתחם לשימור.

הדירה שופצה לפני כ8 שנים והותאמה לצרכינו, אנחנו מרבים לארח (בעיקר סעודות שבת מסורתיות ומרובות משתתפים) ולכן השתדלנו להרחיב את  השטחים הציבוריים על ידי ביטול חדר שינה (לפני השיפוץ היו 4 חדרי שינה) לטובת חלל מגורים ומטבח גדולים יותר.

במהלך התכנון ניסיתי לשמור על הקסם שקיים בדירה תוך שילוב של סגנון מודרני ונקי עם שאיפה לתחושות חמימות וביתיות. קילפנו את הטיח בקיר המרכזי בחדר המגורים כדי לחשוף את לבני הסיליקט והקונסטרוקציה המקורית של המבנה. כמו כן השתמשנו בנגרות ובפרקט בעץ אלון טבעי ובגווני הלבן. 

השבנו את עטרת המרפסת ליושנה והחזרנו אותה ליעודה המקורי. שילבנו בה דק עץ וחיפוי קיר מעץ המאפשר לצמחים לטפס עליו.

ביח' ההורים ביטלנו את הקיר המפריד בין חדר השינה לחדר הרחצה על מנת להרחיב את החלל. יצרנו הפרדה ע"י הגבהת ריצפת חדר הרחצה ומחיצת זכוכית שקופה.

 

קבלן: ש.ל.ג. בניה נגרות: דוד הנגר. ריצוף וכלים סניטריים: נגב. פרקט: מטרופארק.

תאורה: קמחי. אלומיניום: י.ח.ד אלומיניום. צילום:  אורי אקרמן.

דירה ומשרד בחובבי ציון תל אביב
שטח: 105 מ"ר
בשיתוף אדריכל איתי כהאן
 
דירה ומשרד במסגרת תמ"א 38
במסגרת שיפוץ הבנין כולו שופצה גם הדידה בקומת הקרקע. הרצפה נחפרה והומנכה כך שנוצר חלל כפול ובו תכננו את השטחים הציבורים -מטבח,סלון ופינת אוכל. מתחת לגלריה מוקמו 2 חדרים וחדר רחצה ובקומת הגלריה משרד פתוח הצופה לחלל הדירה.
 
 
ריצוף וכלים סניטריים: נגב קרמיקה. נגרות: סידר. תאורה: יאיר דורם.
ריהוט: id design מסגרות: בני. צילום: אורי אקרמן.

 

 

 
סטודיו לעיצוב אופנה - יפו
שטח: 40 מ"ר 
 

חלל סטודיו שתוכנן עבור מעצב המותג Northern star.

החלל בגובה של כ4.5 מטר משלב בתוכו סטודיו לעיצוב ואת מגורי המעצב. 

חזית הסטודיו מנצלת את כל גובה החלל לטובת showroom יצוגי ומזמין המעוצב בסגנון מודרני ונקי בגווני שחור לבן כדי לאפשר לבגדים להיות ״במרכז הבמה״. במרכז החלל ולכל הגובה מוצב ארון כפול המשמש לאיחסון מצד הסטודיו ומטבחון וארון בגדים מהצד הפנימי. לצידו מוקם שולחן עבודה רחב המאפשר איחסון לגלילי הבד וניתן להרחבה נוספת בעת גזירת הדגמים. החלל הפנימי משמש למגורים ומחולק ל2 קומות כאשר בקומת הרצפה תוכננה פינת סלון, מטבחון וחדר שירותים. וקומת הגלריה משמשת כחדר שינה עם פינת רחצה ומקלחון. 

עמודים קיימים חופו בצמנט בורד שהושאר במתכוון במראהו הטבעי ללא צבע. הרצפה חופתה באבן בזלת. ולנגרות נבחרה פורמייקה לבנה.  

 

קבלן: אלי נחום. נגרות: דוד הנגר. אלומיניום: י.ח.ד אלומיניום. זיגוג ומראות: אולם הזכוכית. 

צילום: גדי אוהד

דירה בבן גוריון הרצליה
שטח: 110 מ"ר
בשיתוף אדריכל איתי כהאן
 
דירת קבלן בבניין חדש.
זוג הלקוחות ביקשו לעצמם דירה נעימה, מוארת, מזמינה ופרקטית לחיים של זוג עם ילדים ונכדים.
תכנון הדירה כלל בתוכו שינויי בינוי בהם הרחבת יחידת ההורים על חשבון חדר ילדים ופתיחת אזור המטבח לסלון.
על ידי שינויים באזור החדרים הקטנו את אזורי המעבר החשוכים למינימום והכנסנו אור לרב חלקי הדירה. התכנון המחודש הוסיף שטחי ארונות
אחסון ואיפשר ניצול מקסימלי, פרקטי ואסתטי של כל האזורים בדירה.
בהמשך, תוכנן ריהוט הנגרות בדירה הכולל מטבח ושאר פרטי נגרות, בחירת חומרי גמרים, פיקוח על עבודות הקבלן וריהוט הדירה עד לרמת שעון הקיר ומנורת הלילה.
 
כלים סניטריים: נגב קרמיקה. נגרות: בני הנגר. תאורה: יאיר דורם וקמחי תאורה.
ריהוט: הגלריה בפלורנטין. צילום: אורי אקרמן.

 

 

 

פארק צמרת תל אביב
שטח: 150 מ"ר
בשיתוף אדריכל איתי כהאן
 

דירה לזוג צעיר בני 70 פלוס.

לבקשת הלקוחות הדירה תוכננה סביב רעיון אירוח המשפחה.

בישולים וארוחות סביב שולחן עם משתתפים רבים הם חלק חשוב בהווי חיי המשפחה. בעלת הבית מבשלת הרבה ולכן מטבח גדול עם אזור אירוח

מרווח היו פונקציות חשובות שקיבלו מענה מלא בתכנון מהרגע הראשון.

המטבח פתוח לחלל האירוח והוא מאופיין בשילוב של חזיתות בקו מודרני ונקי עם אי עבודה גדול ושולחן אכילה בסגנון קלאסי בפורניר לארצ`.

חדרי השינה חולקו לשתי יחידות. יחידת הורים עם רחצה וחדר ארונות ויחידה שניה בה שני חדרי אירוח לנכדים עם חדר עבודה. סגנון העיצוב שנבחר בשיתוף הלקוחות ובהתאמה לאופיים היה הסגנון הקלאסי עם נגיעות מודרניות קלות.

 

כלים סניטריים: נגב קרמיקה. נגרות: גיא. תאורה: לוצ`ה. ג.ת מטבח: קמחי תאורה.

ריהוט: פיטרו הכט. קבלן: גיל. צילום: שגב צילום.

 

_ADI6276